fbpx

Educație și formare

afiș pentru cursuri și ateliere la CNDB

Info

Centrul Național al Dansului București (CNDB) organizează și găzduiește începând din 2006 cursuri și ateliere practice sau teoretice de dans contemporan și educație artistică dedicate profesioniștilor – dansatori, coregrafi, performeri, artiști din zona artelor performative sau vizuale – și neprofesioniștilor, adulți, copii sau adolescenți.

Dacă vă interesează cursuri și ateliere adresate copiilor, consultați secțiunea Școala performativă pentru copii, iar dacă sunteți în cautarea unui program intensiv dedicat tinerilor dansatori și performeri, consultați secțiunea Academia de Dans și Performance. Evenimentele din această pagină sunt organizate pe stagiuni (din toamnă până în vara anului următor) și afișate în ordinea inversă a publicării lor.

CNDB este o instituţie esențială pentru dezvoltarea culturii coregrafice din România și este o structură unică între toate instituțiile de spectacol aflate în subordinea Ministerului Culturii. Instituția funcționează ca producător și gazdă de spectacole, asumând totodată misiuni la fel de importante, precum cercetarea, documentarea și arhivarea, dar și dezvoltarea de programe și proiecte de educație artistică și formare profesională. Spre deosebire de celelalte instituții publice de spectacole din subordinea Ministerului Culturii, CNDB nu are în structura sa artiști angajați, ci colaborează și realizează proiecte cu artiștii, colectivele de artiști, structurile și organizațiile din sfera dansului contemporan, la nivel național și internațional. CNDB generează, organizează şi promovează programe şi proiecte care contribuie la dezvoltarea culturii coregrafice contemporane şi fac posibilă participarea scenei locale la un dialog extins la nivel internaţional.

Screendance lab

Worshop susținut de Omari ‘Motion’ Carter

Embodying Archives

Hanna Gillgren în colaborare cu Smaranda Găbudeanu și Iulia Mărăcine

Totul pentru endorfine

Dans contemporan pentru neprofesioniști

Fin ca Pielea de Delfin

Cu Corina Mitrovici

Totul pentru endorfine

Dans contemporan pentru neprofesioniști

Corpuri e-moție

Atelier susținut de Mădălina Dan

Eco Movements

Atelier susținut de Wura Moraes

Creative PlayGround Intensive

Program educațional de ateliere intensive

Atelierele Întrupatx - Identităţi, Emoţii, Comunităţi

Ateliere de dezvoltare şi conexiune comunitară

Body Dynamics

Atelier coordonat de: Simona Dabija

Tabăra Gestures Blooming

Tabară intensivă de formare pentru profesori de dans contemporan

Sari la conținut