fbpx

Bilete

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin achiziționarea acestui bilet, cumpărătorul se obligă să accepte și să respecte regulamentul oficial al evenimentului precum și termenii de utilizare ai furnizorului de bilete și ai CNDB:

Biletul este valabil pentru o singură persoană  și pentru un singur acces la evenimentul  înscris pe fața biletului.

Biletul este valabil numai la data și ora inscripționate pe bilet.

Biletul nu poate fi schimbat sau revândut la un preț cu o valoare mai mare decât cea insciptionată pe acesta.

Neprezentarea la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

Biletul nu este rambursabil cu excepția cazului în care evenimentul este anulat sau reprogramat. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului și a modalitătilor de recuperare a contravalorii biletului, rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte.

Deținătorul biletului este responsabil pentru bunurile sale pe durata evenimentului.

Falsificarea sau copierea biletelor, realizată prin orice modalitate, este o infracțiune și se pedepsește conform legii.
Accesul nu mai este permis după începerea evenimentului.

Pe durata evenimentelor pentru care ați cumpărat bilete vor fi făcute fotografii, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete la evenimente și participarea la acestea echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.

*În valoarea prețului de vânzare al biletelor este inclus procentul de 1% contribuție pentru Crucea Roșie Română.

POLITICA DE RETURNARE

În cazul în care un eveniment este anulat sau reprogramat, cererile de rambursare trebuie trimise către furnizorul biletelor în termen de 28 de zile de la data anulării/reprogramării acestuia.

Nu vor fi rambursate costurile suplimentare suportate de deținătorul biletului în vederea participării la eveniment (taxe ticketing, taxe curierat, comisioane bancare, cheltuieli cazare, bilete avion / tren, etc).

Sari la conținut