fbpx

Știri

15.12.2022

back

Orașul vorbește: Academia de dans – antrenamente intensive, întâlniri cu profesori celebri, perspective noi

Orașul vorbește: Academia de dans – antrenamente intensive, întâlniri cu profesori celebri, perspective noi

După mai bine de două luni de la deschiderea Academiei de Dans și Performance a CNDB, Anca, Eva și Alexandra împărtășesc pentru Jurnalul de dans primele gânduri despre ce au învățat în această perioadă, ce s-a schimbat în modul lor de a percepe corpul, despre legăturile care s-au creat deja între studenții Academiei.

Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan
Gazdă: Andra Petrariu

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut