Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

  • Întâlniri coregrafice

90 min.

Ce ne mai mișcă DeLaZero

Info

Ce ne (mai) mișcă continuă online cu dialoguri între Mădălina Dan și invitații săi: Asociația DeLaZero și coregraful Florin Fieroiu.

Un prilej de întâlnire și dialog între membrii comunității dansului, aceasta este deopotrivă o oportunitate pentru public de a cunoaște mai îndeaproape artiștii și de a descoperi mai multe despre domeniul dansului contemporan. Întâlnirile au în centrul atenției dansul, mișcarea, performativitatea și aduc în prim-plan modalități diferite de a aborda coregrafia și artele performative, fără să se limiteze la aceste mijloace de exprimare. 

În discuțiile moderate de Mădălina Dan, invitații săi împărtășesc ideile și instrumentele cu care lucrează, transparentizează procesele de lucru și metodologiile, fac cunoscute sursele de inspirație și dansează împreună. 

Întâlnirile sunt și o ocazie pentru public de a descoperi noi sau vechi lucrări ale invitaților, proiectul fiind susținut de materiale din Arhiva CNDB.

Cadrul este unul public, dar nu formal, cu accent pe ideea de întâlnire-laborator. 

24 aprile| Mădălina Dan în dialog cu DeLaZero

Pentru cea de-a doua întâlnire din serie, Mădălina Dan îi are ca invitați pe Camelia Neagoe, Filip Stoica și Mariana Gavriciuc. Aceștia au pus bazele Asociației DeLaZero, o umbrelă creativă formată din artiști tineri, profesioniști din diferite domenii ale artelor spectacolului și cinema.

Mai multe detalii în evenimentul de pe pagina de Facebook a CNDB.

Duminică, 25 aprilie, Mădălina Dan îl are ca invitat pe artistul-coregraf Florin Fieroiu. Pentru a vizualiza evenimentul pe pagina noastră de Facebook, click aici.

Conceptul: Mădălina Dan
Invitați: colectivul Asociației DeLaZero

DeLaZero este o asociație de tineri artiști din domeniul artelor performative, film și muzică, care contribuie la dezvoltarea sectorului cultural românesc prin proiecte inovatoare, încurajând forme noi de exprimare artistică și accesul la cultură a unor categorii diverse de public. Ca direcție artistică, asociația jonglează cu conceptul ”de la zero”, gândind proiecte cu un strat viu, imprevizibil, adaptabil și transformabil. Propunerile lor au ca temă prezentul social și modalitățile individuale de raportare la acesta, precum și relația dintre artist și comunitate. Asociatia Delazero este de asemenea, parte din initiativa AREAL | spatiu pentru dezvoltare coregrafica, demers initiat de un colectiv format din Asociatia Delazero, Fundatia Gabriela Tudor, Indie Box, Asociatia Pentru Teatru si Carte. AREAL este un un studio deschis cercetarii si colaborarii, care sustine creatia artistica, formarea profesionala si dialogul intre artisti, public si scena de dans contemporan.

20.02.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Florin Fieroiu

Ce ne (mai) mișcă

21.02.2021

duminică

19:00

duminică

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Ioana Marchidan

Ce ne (mai) mișcă

24.04.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și colectivul Asociației DeLaZero

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

25.04.2021

duminică

19:00

duminică

19:00

Ce ne (mai) mișcă - Florin Fieroiu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Florin Fieroiu

Ce ne (mai) mișcă -  Florin Fieroiu

18.05.2021

marți

20:00

marți

20:00

Ce ne (mai) mișcă - Andrea Gavriliu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Andreea Gavriliu

Ce ne (mai) mișcă -  Andrea Gavriliu

26.06.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Răzvan Mazilu

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu
Sari la conținut