fbpx

Ce ne (mai) mișcă – Florin Fieroiu

  • Întâlniri coregrafice

90 min.

ce ne mai misca florin fieroiu

25.04.2021

duminică

19:00

Info

Seria de întâlniri Ce ne (mai) mișcă, între artista Mădălina Dan și invitații săi continuă online cu artistul-coregraf Florin Fieroiu.

Un prilej de întâlnire și dialog între membrii comunității dansului, aceasta este deopotrivă o oportunitate pentru public de a cunoaște mai îndeaproape artiștii și de a descoperi mai multe despre domeniul dansului contemporan. Întâlnirile au în centrul atenției dansul, mișcarea, performativitatea și aduc în prim-plan modalități diferite de a aborda coregrafia și artele performative, fără să se limiteze la aceste mijloace de exprimare. 

În discuțiile moderate de Mădălina Dan, invitații săi împărtășesc ideile și instrumentele cu care lucrează, transparentizează procesele de lucru și metodologiile, fac cunoscute sursele de inspirație și dansează împreună. 

Întâlnirile sunt și o ocazie pentru public de a descoperi noi sau vechi lucrări ale invitaților, proiectul fiind susținut de materiale din Arhiva CNDB.

Cadrul este unul public, dar nu formal, cu accent pe ideea de întâlnire-laborator. 

Pentru a vizualiza evenimentul pe pagina noastră de Facebook, click aici.

Conceptul: Mădălina Dan
Invitați: Florin Fieroiu

Florin Fieroiu a absolvit Liceul de Coregrafie Floria Capsali și Academia de Teatru și Film, secția coregrafie din București. A obtinut « Le prix individuel d’interpretation » în cadrul celei de a 5-a ediții a Rencontres Chorégraphiques Internationales de SEINE-SAINT-DENIS și Premiul UNITER pentru coregrafie. Este inițiatorul multor proiecte de educație artistică din România (Performing the body, Corpul și coregrafia, The shaker, Real vs Realism, numeroase ateliere de dans deschise dansatorilor, actorilor și persoanelor profesioniste). A lucrat cu Dominique Bagouet, Christian Trouillas, Miriam Raducanu, Eduard Gabia, Steve Paxton, Vlaicu Golcea, Alexandru Dabija, Radu Nica, Gianina Carbunariu, Radu Afrim, David Doiashvili,. A fost profesor invitat la Montana University, unde a predat diverse tehnici de mișcare pentru actori și dansatori și a creat piese coregrafice la secțiile de dans și teatru. Ultimul său spectacol se numeste Urban Gif Show și a avut premiera în Noiembrie 2019, la Teatrelli – București.

20.02.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Florin Fieroiu

Ce ne (mai) mișcă

21.02.2021

duminică

19:00

duminică

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Ioana Marchidan

Ce ne (mai) mișcă

24.04.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și colectivul Asociației DeLaZero

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

18.05.2021

marți

20:00

marți

20:00

Ce ne (mai) mișcă - Andrea Gavriliu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Andreea Gavriliu

Ce ne (mai) mișcă -  Andrea Gavriliu

26.06.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Răzvan Mazilu

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu
Sari la conținut