fbpx

Ce ne (mai) mișcă – Andrea Gavriliu

  • Întâlniri coregrafice

90 min.

Ce ne mai misca - Andrea Gavriliu

Info

Următoarea invitată a Mădălinei Dan în seria de întâlniri ”Ce ne (mai) mișcă”, Andrea Gavriliu este una dintre cele mai de succes coregrafe din România. A primit în 2014 premiul special al senatului UNITER pentru teatru-dans și în 2017 premiul de excelență UNACOR pentru regie și coregrafie. În 2019 i s-a acordat premiul special al senatului UNITER pentru mișcare scenică.

A colaborat cu regizori precum Mihai Măniuțiu, Radu Afrim, Andrei Șerban, Vlad Massaci, Alexander Hausvater, Kazuyoshi Kushida și alții. Pe lângă activitatea coregrafică și cea de performer, este coregraf la Teatrul Național „Lucian Blaga” și doctorand și profesor asociat la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității „Babeș-Bólyai” din Cluj Napoca.

Un prilej de întâlnire și dialog între membrii comunității dansului, Ce ne (mai) mișcă este și o oportunitate pentru public de a cunoaște mai îndeaproape artiștii și de a descoperi mai multe despre domeniul dansului contemporan. Întâlnirile au în centrul atenției dansul, mișcarea, performativitatea și aduc în prim-plan modalități diferite de a aborda coregrafia și artele performative, fără să se limiteze la aceste mijloace de exprimare. 

În discuțiile moderate de Mădălina Dan, invitații săi împărtășesc ideile și instrumentele cu care lucrează, transparentizează procesele de lucru și metodologiile, fac cunoscute sursele de inspirație și dansează împreună. 

Întâlnirile sunt și o ocazie pentru public de a descoperi noi sau vechi lucrări ale invitaților, proiectul fiind susținut de materiale din Arhiva CNDB.

Cadrul este unul public, dar nu formal, cu accent pe ideea de întâlnire-laborator. 

Pentru a vizualiza evenimentul pe pagina noastră de Facebook, click aici.

Prevederile legale privind siguranța spectatorilor, referitoare la numărul maxim de participanți permis în cadrul unui eveniment la CNDB, alături de toate măsurile de protecție și reglementările impuse în vigoare împotriva răspândirii CO-VID19 vor fi respectate pe toată durata evenimentului.

Conceptul : Mădălina Dan
Invitat: Andrea Gavriliu

Andrea Gavriliu semnează spectacole de teatru fizic precum „Hotel PM” (Teatrul German de Stat Timișoara, 2015), „Sărbătoarea primăverii” de Igor Stravinski („M Studio” Sfântu Gheorghe 2016), „Ludibrium” (Teatrul Tineretului Piatra Neamț , 2017), „OST (Organic Sound Twist)” (Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj Napoca, 2017), „Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri” (Teatrul de Nord Satu Mare, 2018), „Zadarnic de frumos” (Teatrul „Tomcsa Sándor”, Odorheiu Secuiesc, 2019), „Cataclisma” (Unteatru, București, 2019), „M de la Murphy” (Teatrul Național București, Programul „9G la TNB”, 2020), „Outfitul șearpelui” și „Viva la vulva!” (Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, 2020, 2021) și altele. A participat la workshop-uri precum „Trinity Laban Summer Dance School” din Londra, „Eastman Summer Intensive” din Antwerp, Paris Summer Academy și B12 – Intention and Potential cu Hannes Langolf în Berlin, care i-au oferit unelte valoroase atât în activitatea creativă, cât și în cea academică.  Mai multe informații pe wesite-ul oficial, aici.

20.02.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Florin Fieroiu

Ce ne (mai) mișcă

21.02.2021

duminică

19:00

duminică

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Ioana Marchidan

Ce ne (mai) mișcă

24.04.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și colectivul Asociației DeLaZero

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

25.04.2021

duminică

19:00

duminică

19:00

Ce ne (mai) mișcă - Florin Fieroiu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Florin Fieroiu

Ce ne (mai) mișcă -  Florin Fieroiu

18.05.2021

marți

20:00

marți

20:00

Ce ne (mai) mișcă - Andrea Gavriliu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Andreea Gavriliu

Ce ne (mai) mișcă -  Andrea Gavriliu

26.06.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Răzvan Mazilu

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu
Sari la conținut