fbpx

Știri

31.1.2022

back

Vino să (te) antrenezi la CNDB!

Vino să (te) antrenezi la CNDB!

Centrul Național al Dansului București (CNDB) inițiază un program gratuit de antrenament, deschis tuturor artiștilor din comunitatea dansului și performance.

În absența unui cadru – infrastructură, programe – care să ofere posibilitatea unui antrenament corporal constant și accesibil, ca bază și catalizator pentru creație și creativitate, CNDB inițiază un program destinat artiștilor din comunitatea dansului, bazat pe principiul de împărtășire a practicilor și participativitate. 

Mai concret, începând cu 8 februarie, deschidem sala (sau studioul) din Bd. Mărășești 80-82 de două ori pe săptămână, pentru sesiuni libere și gratuite de antrenament corporal la care oricine din comunitatea dansului și artelor performative poate participa și fiecare e invitat să contribuie. 

Astfel, fiecare sesiune va fi coordonată de un/o artist(ă) care va împărtăși cu ceilalți participanți practicile sale corporale de antrenament. Coordonarea unui antrenament se face prin înscriere liberă, benevolă, prin rotație. Participarea e liberă și gratuită, fără înscriere prealabilă.

Fără taxe, fără onorarii. 

Acest program nu e centrat pe direcții de creație, cercetare, compoziție, nu vizează direct producția artiscă și nu promovează un stil sau o metodă corporală, ci se bazează pe pluralitatea propunerilor venite dinspre comunitate, pentru comunitate.

Și-au confirmat deja participarea și coordonarea de sesiuni de antrenament:  Alexandra Mihaela Dancs, Paul Dunca/Paula Dunker, Smaranda Găbudeanu, Cristina Lilienfeld, Cristian Nanculescu, Virginia Negru, Răzvan Rotaru, Filip Stoica, Eliza Trefaș.

Marțea & joia, 10.00-12.00
[din 8 februarie, până pe 17 martie]*
FREE DROP-IN TRAINING/Participare liberă, gratuit

Înscriere pentru coordonare sesiune antrenament prin e-mail la .

*cu posibilitatea de prelungire și perenizare, în funcție de interes și participare, adaptat disponibilității și programului spațiilor CNDB

Sari la conținut