fbpx

Știri

23.2.2023

back

Orașul vorbește: Școala performativă CNDB pentru copii

Orașul vorbește: Școala performativă CNDB pentru copii

S-au reluat cursurile Școlii performative pentru copii! Lansat de Centrul Național al Dansului București în martie 2018, este primul program autohton de formare și educație artistică în dans contemporan și arte performative și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 14 ani. Programul de anul acesta devine mai complex și aduce noutăți: ore de ritmică în cadrul fiecărui modul de cursuri și un nou curs concentrat pe creație – se va pune accent pe lucrul la momente coregrafice, care vor fi puse în scenă anul acesta.


Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan
Gazdă: Andra Petrariu

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut