Știri

10.4.2023

back

Orașul vorbește: Programul pentru Producători la Academia CNDB continuă

Orașul vorbește: Programul pentru Producători la Academia CNDB continuă

De la politici culturale, instrumente administrative și de lucru în echipă, până la sesiuni de networking, mentorat și practică în organizații de profil. Toate acestea pentru a deveni un producător profesionist, în special în dans şi performance. Cursurile care compun Programul pentru Producători al Academiei de Dans și Performance au ajuns la jumătatea parcursului. Iar azi le veţi cunoaşte pe Alexandra Manole şi Anca Turtoi. Care au deja o experienţă în zona de producţie. Şi totuşi se află acum la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, în calitate de cursante. Ce le lipseşte din pregătirea de producători? Ce îşi doresc să înveţe la Academie? Aflați în noul episod Jurnal de dans.


Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan
Gazdă: Andra Petrariu

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut