fbpx

Știri

30.5.2023

back

Orașul vorbește: Party, nu careu!

Orașul vorbește: Party, nu careu!

A doua ediție a Academiei de Dans și Performance a CNDB (partea de formare) se încheie la sfârșitul acestei săptămâni cu Party, nu careu.
Pe 4 iunie, de la ora 17:00, sub coordonarea Irinei Botea-Bucan și a Simonei Deaconescu, va avea loc prezentarea a două performance-uri fresh în care sunt implicați cei 11 absolvenți. La Jurnal de dans, trei dintre tinerii participanți își împărtășesc gândurile și emoțiile de final.

Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut