fbpx

Știri

07.2.2023

back

Orașul vorbește: „În abordarea contemporană a dansului, este important să fii adevărat.”

Orașul vorbește: „În abordarea contemporană a dansului, este important să fii adevărat.”

În abordarea contemporană a dansului, este important să fii adevărat.

Bogomil Menchise

La Academia de Dans si Performance CNDB participă și doi artiști din Bulgaria: Nelly Georgieva și Bogomil Menchise, amândoi absolvenți ai Școlii Naționale de Dans de Artă din Sofia, amândoi beneficiari ai unor stagii și workshopuri de formare, amândoi distribuiți în spectacole ale Operei din Sofia. Ascultați povestea celor doi cursanți în cel mai proaspăt episod „Jurnal de dans”.


Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan
Gazdă: Andra Petrariu

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut