Știri

14.2.2023

back

Orașul vorbește: “Dacă fiecare dintre noi își face treaba bine și arătăm că dansul este important, putem atrage finanțări.”

Orașul vorbește: “Dacă fiecare dintre noi își face treaba bine și arătăm că dansul este important, putem atrage finanțări.”

Dacă fiecare dintre noi își face treaba bine și arătăm că dansul este important, putem atrage finanțări.

Daniel Dragomir

A început Programul pentru Producători, parte a Academiei de Dans și Performance. În perioada februarie – mai, participanții vor studia teorie, dar vor urma și stagii de practică în diferite instituții de cultură. Cei 7 cursanți au background-uri profesionale diferite – management, producție culturală, regie film, curatoriat, educație. Cei i-a atras la acest program?
Azi îi veți cunoaște pe Daniel Dragomir și Dan Iliuță și așteptările lor.


Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan
Gazdă: Andra Petrariu

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut