fbpx

Știri

02.6.2023

back

Orașul vorbește: Cum atragem publicul către cultură?

Orașul vorbește: Cum atragem publicul către cultură?

Cum atragem publicul către cultură? În spatele oricărui proiect cultural se află, desigur, echipa de creaţie, dar şi specialistul sau specialiştii în comunicare care fac ca acel proiect să ajungă la public. La Jurnal de dans, vorbim astăzi despre provocările în atragerea publicului către cultură şi, în mod special, în dezvoltarea unui public pentru dansul contemporan împreună cu Adnana Cruceanu, specialist în comunicare și consultant artistic la CNDB.

Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut