fbpx

Știri

05.12.2022

back

Orașul vorbește: Academia de Dans lansează program de formare pentru producătorii de dans și performance

Orașul vorbește: Academia de Dans lansează program de formare pentru producătorii de dans și performance

Academia de Dans și Performance, proiectul CNDB, cuprinde două programe: unul pentru dansatori și performeri și unul pentru producători în artele performative. Academia a deschis înscrierile la Programul pentru producători, dedicat celor care vor să se profesionalizeze în producția artelor performative, cu focus pe dans și performance. Corina Șuteu, directoarea programului, și coregraful bulgar Willy Prager, profesor în Programul pentru producători, sunt invitații Luanei Pleșea în Jurnalul de dans.

Realizatoare: Luana Pleșea
Producătoare: Gabriela Mitan
Gazdă: Andra Petrariu

Jurnal de dans, rubrică difuzată în cadrul emisiunii Orașul vorbește, este realizată în urma colaborării dintre Academia de Dans și Performance CNDB și Radio România Cultural.

Academia de Dans și Performance face parte din proiectul South-East European Dance Stations (SEEDS), coordonat de Centrul Național al Dansului București și derulat în parteneriat cu organizațiile Brain Store Project Foundation (Sofia) și Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad) în perioada 2022-2025. Proiectul SEEDS este co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă. 
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Sari la conținut