fbpx

Lansarea Academiei de Dans și Performance
2022-2023

  • Petrecere de lansare
  • Intrare liberă

4 ore

Info

13 tineri artiști încep un program de formare pentru un an de zile: Academia de Dans și Performance.

De ce vrem știi?

Pentru că este un program consistent. Am invitat coregrafi care lucrează pentru mari scene și companii să-i pregătească pe tinerii noștri. Școala Operei Garnier, Comedia Franceză, Broadway, Bard College, Teatrul Bolșoi, Tanzfabrik Berlin, ImPulsTanz Viena, Batsheva Dance Company, Conservatorul Superior din Madrid, Opera Națională Olandeză, Școala Națională de Balet din Londra etc. sunt numai câteva din locurile de care artiștii invitați nu sunt deloc străini.

O să fie mult de tras pentru cursanți, dar și spectaculos pentru voi – deși formarea li se dedică, de program ne vom bucura toți.

Și fiindcă știm că multe lansări de lucruri plictisesc groaznic, ne-am decis să facem party, nu careu. Sâmbătă, 1 octombrie 2022, de la 19:00. Pregătim surprize pentru cei prezenți, drinks on the house și dans, dans, dans… până la miezul nopții.

Vă așteptăm să mișcăm lumea!

Co-finanțat de
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Parteneri
Brain Store Project Foundation (Sofia), Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad);

Sari la conținut