fbpx

Party, nu careu | Absolvire Academia de Dans și Performance

  • Petrecere de absolvire
  • Intrare liberă

7 ore

Info

Se termină Academia de Dans & Performance (partea de formare) și terminăm ca la început: cu party, nu careu.

Pornim de la 17:00, cu prezentarea a două performance-uri fresh în care e implicată toată promoția. Veți vedea ce-au lucrat cei 11 absolvenți în ultimele săptămâni, sub coordonarea Irinei Botea-Bucan și Simonei Diaconescu.

Iar de la 19:00 ieșim în curte pentru dans până la miezul nopții cu cocktail, gustări & all dance hits mix asigurat de 𝒯𝑜𝓉𝒶𝓁𝓁𝓎 𝒮𝓅𝒾𝒸𝑒!

Pentru că locurile în sală sunt limitate, dacă veniți de la 17:00, vă rugăm să vă înscrieți în formular.
Pentru party-ul de la 19:00, come as you are.

Dresscode: have fun with it

De-abia vă așteptăm!

DJ set
Totally Spice! este un DJ duo feminin care se consolidează rapid pe scena de club bucureșteană glisând între techno, euro-romanian-trance, pop gems, broken beat, uk garage, imnuri rave remixate, hituri românești r’n’b uitate și un strop de reggaeton.
Contribuind la crearea unei comunități de femei, care, printr-un entuziasm contagios, inspiră toate bulele locale indiferent de gen. Dansând într-un viitor roz up-beat.

Co-finanțat de
Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin doar autorilor și nu reflectă neapărat cele ale Uniunii Europene sau ale Agenției Executive pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă finanțarea nu pot fi considerate responsabile pentru acestea.

Parteneri
Brain Store Project Foundation (Sofia), Stanica – Service for Contemporary Dance (Belgrad);

Sari la conținut