fbpx

Știri

27.2.2023

back

Mentor nou în Academia de Dans și Performance: Noa Zuk!

Mentor nou în Academia de Dans și Performance: Noa Zuk!

Profesoară a limbajului de mișcare Gaga încă din 2007, Noa Zuk susține la academie un atelier de repertoriu în care va implica materiale din coregrafiile pe care le-a creat de-a lungul timpului. Miza ei va fi să le arate cursanților cum să crească volumul unei senzații și cum să se conecteze la nevoile fiecărei mișcări.

Noa Zuk a dansat 9 ani în Batsheva, în toate creațiile coregrafului israelian Ohad Naharin de la începutul anilor 2000, lucrând totodată cu artiști precum Mats Ek, Sharon Eyal, Yasmeen Godder sau Inbal Pinto. A ieșit din companie în 2009, pentru a se concentra pe munca proprie de coregraf (dintre lucrările sale timpurii, amintim O.M.S., A Droom Come Tree și trioul Boxerman).

A lucrat pentru Baletul din Berna (Speakers, 2012), Groundworks Dance Company din Cleveland (After Chorus, 2012), Repertory Dance Theater din Utah (By the Snake, 2014), Frontier Danceland-Singapore și Inbal Dance Company-Israel.

Noa Zuk predă workshop-uri de compoziție peste tot în lume și este laureata premiului Yair Shapira pentru Dansatori Remarcabili (2007) și a Premiului Ministerului Culturii din Israel pentru 10 ani de creație (2015, 2016).

Sari la conținut