fbpx

Sharing practices & dance party by Linotip

  • Intersecții
  • Intrare liberă
  • În cadrul proiectului Dansuri de curte

4 ore.

©Daniel&Andrew

Info

Centrul Național al Dansului București (CNDB) devine vara aceasta un spațiu de întâlnire în care diferențele de vârstă, statut social, pregătire, cunoștințe și experiență sunt suspendate, iar dansul devine liantul care își propune să aducă laolaltă oameni foarte diferiți. CNDB lansează „Dansuri de curte”, un proiect în care curtea din Bd. Mărășești 80-82 va fi amenajată pentru a găzdui peste 40 de artiști care îți vor propune evenimente din zona dansului contemporan și a performance-ului, muzică live, arte vizuale și poezie. 

Linotip –Centru Independent Coregrafic vă invită la un laborator susținut de coregrafa Ioana Marchidan, care va intra într-un proces creativ alături de trei dansatoare cu care nu a mai lucrat niciodată.

Invitatele Linotip sunt Sofia Sitaru Onofrei, Anca Stoica și Bianca Ardeleanu, proaspăt absolvente ale Facultății de Coregrafie UNATC. 

Coregrafa și cele trei interprete vor oferi o privire în intimitatea procesului de creație care a stat la baza noii producții Linotip, “Humans/Bodies/Images”.

În încheierea laboratorului vom asculta un remix de muzici din spectacolele Linotip compuse de Alexandru Suciu, membru fondator și compozitor la Linotip. Publicul este invitat la un pahar de vin și dans din plin.

Linotip Centru Independent Coregrafic desfășoară un program amplu de producție și educație prin intermediul dansului contemporan care susține și dezvoltă direcțiile artistice ale unui număr vast de artiști locali și internaționali.

Facilitator: Ioana Marchidan
Invitate: Sofia Sitaru Onofrei, Anca Stoica, Bianca Ardeleanu
Muzică: Alexandru Suciu

Program activități:

Laborator de creație cu Ioana Marchidan care va lucra în prezenta publicului un moment din cea mai recentă producție LINOTIP, cu 3 tinere dansatoare, invitate, proaspăt absolvente UNATC  – (aprox 120’)

Discuție cu publicul despre laboratorul ținut de Ioana, din cele 3 perspective: coregraf-dansator-public. –  (30’)

Dancing Party, vom asculta un remix de muzici din spectacolele Linotip compuse de Alexandru Suciu, membru fondator și compozitor la Linotip.
LINOTIP va oferi publicului 1 pahar de vin si posibilitatea de comunicare lejera si dansanta. – (60’)

Producția
Centrul Național al Dansului București (CNDB)

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Știri

Sari la conținut