fbpx

See the big picture – collaborate and innovate

Masterclass
cu Maria Tânjală
  • În cadrul Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) #6

4 septembrie – 16:00-18:00

Info

Sesiunea de două ore propune o privire de ansamblu asupra procesului de realizare a unui film și a importanței muncii colaborative. Datorită complexității acestei industrii, este important să cunoaștem mijloacele și oportunitățile pe care le avem la îndemână — din punctul dezvoltării până la producție, marketing, atragerea unui public și crearea unui brand personal. Deși colaborarea cu agenții de vânzare, festivaluri și distribuitori constituie o mare parte din proces, păstrarea unei linii clare de producție — contracte IP, investitori, rapoarte — este la fel de crucială. Fie ca discutăm despre un scurtmetraj, un documentar sau un lungmetraj, principiile legate de disciplină, colaborare și public rămân aceleași. Este epoca de aur pentru creatorii de conținut!

Maria Tânjală este o antreprenoare româncă, care locuiește în UK. Cu o experiență vastă, de peste un deceniu în film, TV și sociologie, aceasta se folosește, prin intermediul companiei proprii — FilmChain (filmchain.co), de tehnologia blockchain pentru a oferi transparență financiară în media. Cu titlul de „Startup of the Year” la London Business Awards 2020, aceasta este dornică de a crea terenuri de joc echitabile între profesioniștii din industrie, pentru a valorifica puterea tehnologiei și pentru a le oferi oportunitatea de a-și asuma mai bine munca.

Intrarea este gratuită în baza unei înscrieri în prealabil prin mail la care să conțină nume, prenume, număr de telefon și evenimentul pentru care se face înscrierea. Număr maxim de participanți – 15 persoane.

Sari la conținut