fbpx

Nu o lua personal

  • Dans & performance
  • Spectacol găzduit

30 min.

Info

Un performance despre eventualitatea emoțiilor

Zilnic trecem printr-o serie de emoții, mai mult sau mai puțin nuanțate – bucurie, frică, tristețe, mânie, surpriză, dezgust – stări ale corpului, așa cum le percepem mental. Dar ce facem cu ele, într-o lume în care suntem îndemnați să despărțim rațiunea de afect? Cât de mult ne negăm emoțiile în încercarea de a păstra echilibrul în situații stresante, într-un mediu tehnologizat, în continuă și rapidă schimbare? Ce ecou au în corpul nostru experiențele de zi cu zi, ce alegem să păstrăm din ceea ce trăim, ce ignorăm și ce exprimăm?” – Irina Marinescu

„Nu o lua personal” este o invitație într-un spațiu în care emoția devine mișcare, sunet, culoare. Separat și împreună, propunerile celor cinci artiști care colaborează în proiect, antrenează imaginația și corpul într-o experiență imersivă care își propune să ofere perspective despre somatizare. Fiecare propunere are o consecință imediată, dar nu o lua personal.

Concept și interpretare: Irina Marinescu
Scenografie: Alexandra Panaite
Visuals: EZA - Alina Ușurelu
Muzica: Alexandros Raptis
Sound design & interaction design: Ștefan Damian

Cu
Irina Marinescu

Producția
Asociația Developing Art

Co-finanțat de
Administraţia Fondului Cultural Naţional
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri
Festivalul Vizual Amural, Centrul Național al Dansului București (CNDB), CESI (Centrul de Excelenţă în Studiul Imaginii), UNATC I.L.Caragiale prin CINETic (Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative), La Firul Ierbii – Centru pentru Dezbateri și Inițiative Civice, Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC)

Parteneri media
Modernism.ro, Feeder.ro, Gala Societății Civile

25.10.2019

vineri

19:30

vineri

19:30

Nu o lua personal

Concept și interpretare: Irina Marinescu

Nu o lua personal

26.10.2019

sâmbătă

19:30

sâmbătă

19:30

Nu o lua personal

Concept și interpretare: Irina Marinescu

Nu o lua personal
Sari la conținut