fbpx

Masă rotundă East European Performing Arts Platform/EEPAP

Info

Fiecare organizează propriul festival. De regulă, festivaluri internaționale cu largă reprezentare europeană. Fiecare produce spectacole, pe care le promovează în cât mai multe turnee internaționale. Unii participă la proiecte europene, cu parteneri de la Est până în Vest. În globalizarea generală, mai are sens să ne adunăm și împreună, noi, cei din această regiune (Europa Centrală/de Est/Balcanii, Est-Vestul) a dansului contemporan? Răspunsul e da. De ce e „da“? Avem două ore de dezbatere la dispoziție pentru acest „da“ și un „cum“ necesar.

Acest eveniment face parte din ediţia-pilot a Bienalei Regionale de Coregrafie „RE//Dance”, curatoriată de Iulia Popovici și de Marta Keil și Goran Injac, în calitate de co-curatori, ce va avea loc între 1 şi 6 noiembrie 2016 şi va include spectacole şi performance-uri din Bulgaria, Cehia, Croaţia, Polonia, Ungaria şi România.

East European Performing Arts Platform/EEPAP (Polonia) este co-organizator al primei Bienale Regionale de Coregrafie, iar Mladinsko Gledališče Ljubljana (Slovenia) este partener instituțional.

Sari la conținut