fbpx

I am here still

  • Dans & performance
  • Intrare liberă
  • În cadrul ReeDANS

60 min.

Info

ReeDANS, programul de rezidențe est-europene organizat de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, continuă cu cel de-al treilea participant: Bogdan Olarson.

Haide la vizionarea unui work in progress a proiectului său de rezidență, pentru care lucrează timp de două săptămâni sub îndrumarea coregrafului ucrainean Viktor Ruban.

Proiect rezidență: 3 iunie – 21 iunie 2019 | Cluj | “I am here still”
//
„An invitation to blur, share, redesign, and other possible collective symbioses.A modular experience, species to protect. A shape to extend. I will be here still. In-between spaces, perception and phenomena gravitate; a live herbarium of movements. The project is in collaboration with Iulia Maracine and Ludic Collective.””
(Bogdan Olarson)

Extra Info

Performer și coregraf, Bogdan a studiat actorie la Unatc Bucuresti și în curând termină un master în Interactive Multimedia, în cadrul Universității Babes Bolyai din Cluj. Proiectele lui s-au axat pe instalații, teatru și dans și au fost prezentate la Teatrul de Nord (Satu Mare), Eram Girona, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Reactor (Cluj) și Teatrul Fix (Iași). În cadrul rezidenței, chestionează transpecismul și explorează legătura dintre ecologie și tehnologie prin intermediul coregrafiei.

Cu
Bogdan Olarson

Parteneri
Fabrica de Pensule

Co-finanțat de
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut