fbpx

FLUID – Concert performativ

  • Concert
  • Dezbatere
  • În cadrul proiectului „CNDB în turneu la Craiova”

120 min.

Info

LET’S FOCUS ON PAUL DUNCA // 22 septembrie 2019 // 19.00

O prezentare a parcursului artistic al coregrafului realizată de Daniel Kozak.

Daniel Kozak este expert în comunicare și activează în multe proiecte culturale și în sectorul independent. A lucrat pentru Centrul Național al Dansului, Teatrul Unteatru și Pavilionul României la Bienala de Artă 2019 de la Veneția. În prezent este directorul de comunicare al programului Timișoara 2021, Capitală Europeană a Culturii.

FLUID – CONCERT PERFORMATIV // 22 septembrie 2019 // 19.30

FLUID (n.2016) – un queer act bucureștean – este colaborarea dintre Paul Dunca/Paula Dunker (performer, coregraf, dramaturg), Alex Bălă (muzician) și alte creaturi strâmbe. Folosind sunetul, muzica și microfonul ca armă împotriva neutralității civice, FLUID se încadrează în neo-genul techno-faggothique. Aparițiile live ale duo-ului includ scene și evenimente cât mai diverse: Barul Teatru Coop. MACAZ, Teatrul POINT, Sala Dalles în cadrul proiectului Eco Delta Dunării, Street Delivery 2016, Bucharest Pride 2016, Queer Night, Spitalul de Psihiatrie Voila (pentru proiectul ”Normalitatea, ce cuvânt brutal!” – MNAC), Teatrul de Vară CAPITOL, Festivalul Amural 3 & 4 /2017+2018 (Brașov), expoziția WE WILL NOT CHANGE OUR SHOW, One Gallery, Sofia și două nunți.

Cu
Paul Dunca/Paula Dunker și Alex Bălă

Parteneri
Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut