fbpx

Curs online de dans contemporan

Curs
Cu Andreea Novac

90 min.

© Adnana Cruceanu

Info

Lansăm o serie de cursuri online de dans contemporan și mișcare alături de coregrafa Andreea Novac, care sunt adaptate contextului actual de izolare fizică și socială, în speranța că ne vom (re)apropia unii de alții prin dans.

**Suntem conștienți că nimic nu va putea înlocui contactul nemediat și relația directă dintre cursanți și coregrafi, dintre public și artiști. Ne este dor să reluăm ritualul întâlnirilor noastre săptămânale, să fim gazda acestor întâlniri. Până când acest lucru va fi posibil din nou, ne bucurăm să putem aduce în spațiul online noi cursuri de dans.**

Andreea Novac:
„Cursul de dans contemporan, pe care urmează să îl susțin online la CNDB, abordează corpul ca pe un spațiu deschis, de explorat. Prima parte a cursului este dedicată unui antrenament fizic simplu și eficient. În a doua parte, într-un context ghidat verbal, cu miză în imaginația și disponibilitatea fiecăruia, vom descoperi calea către o mișcare creativă și personală, fundamentată în relaxare mentală și disponibilitate fizică.

În fiecare joi, începând cu ora 19.00, vă propun o serie de întâlniri rafinate prin imaginație, sensibilitate și creativitate, un context pentru idei diferite și corpuri diverse, mișcare și dans, așa cum ne place, ne bucură și ne face bine.”

Andreea Novac este coregraf şi performer. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti. A studiat psihologia şi apoi coregrafia. Piesele sale „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness”, “37 minutes of make believe”, “A truth, a lie and a list of possibilities” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Beneficiază de burse şi rezidenţe de creaţie în străinătate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria), burse pentru cercetare asupra mişcării în Italia şi trece, de-a lungul anilor, printr-un număr considerabil de ateliere de dans contemporan. Creează coregrafie pentru film şi teatru.

20 lei/ședința
75 lei/ abonament 4 ședințe

Dacă doriți să participați la o singură sedință, biletul se achiziționează până la în ziua respectivă la ora 13.00; iar abonamentele se achiziționează până pe 16 aprilie la ora 13.00.

Cursurile se desfășoară online, prin intermediul platformei ZOOM.

Vă rugăm să instalați aplicația ZOOM pe un computer sau telefon cu cameră video și sunet. Pentru o calitate cât mai bună a sunetului, vă rugăm să închideți microfonul pe durata desfășurării cursului.

Limită: 30 locuri

Sari la conținut