fbpx

Ce ne (mai) mișcă – Răzvan Mazilu

  • Întâlniri coregrafice
  • Intrare liberă

60 min.

Info

Seria de întâlniri „Ce ne (mai) mișcă” este o oportunitate pentru public de a cunoaște mai îndeaproape artiști și de a descoperi mai multe despre domeniul dansului contemporan. Întâlnirile moderate de Mădălina Dan au în centrul atenției dansul, mișcarea, performativitatea și aduc în prim-plan modalități diferite de a aborda coregrafia și artele performative, fără să se limiteze la aceste mijloace de exprimare.Întâlnirile sunt și o ocazie pentru public de a descoperi noi sau vechi lucrări ale invitaților, proiectul fiind susținut de materiale din Arhiva CNDB. Cadrul este unul public, dar nu formal, cu accent pe ideea de întâlnire-laborator.

Sâmbătă, 26 iunie, Răzvan Mazilu este invitat la o discuție despre ideile și instrumentele cu care lucrează, despre procesele de lucru și metodologiile pe care le folosește. Este o șansă să afli sursele de inspirație ale artistului și să îl vezi dansând într-un moment de improvizație alături de Mădălina Dan.

__
Prevederile legale privind siguranța spectatorilor, referitoare la numărul maxim de participanți permis în cadrul unui eveniment la CNDB, alături de toate măsurile de protecție și reglementările impuse în vigoare împotriva răspândirii CO-VID19 vor fi respectate pe toată durata evenimentului.

Conceptul: Mădălina Dan
Invitat: Răzvan Mazilu

Dansator, coregraf, actor și regizor, Răzvan Mazilu este următorul invitat al întâlnirilor „Ce ne (mai) mișcă”, moderate de coregrafa Mădălina Dan. Un artist cu un parcurs de o versatilitate rară, de la balet la dans contemporan, teatru, cabaret și musical, Răzvan Mazilu este unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști ai dansului în lumea teatrală. Spectacolele sale au ajuns în țări precum Franța, Italia, Israel, Elveția, Japonia, Rusia, Grecia, Egipt, Slovacia, Ungaria, Danemarca, Germania, Belgia, Cehia, Spania și China.

20.02.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Florin Fieroiu

Ce ne (mai) mișcă

21.02.2021

duminică

19:00

duminică

19:00

Ce ne (mai) mișcă

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Ioana Marchidan

Ce ne (mai) mișcă

24.04.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și colectivul Asociației DeLaZero

Ce ne (mai) mișcă – DeLaZero

25.04.2021

duminică

19:00

duminică

19:00

Ce ne (mai) mișcă - Florin Fieroiu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Florin Fieroiu

Ce ne (mai) mișcă -  Florin Fieroiu

18.05.2021

marți

20:00

marți

20:00

Ce ne (mai) mișcă - Andrea Gavriliu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Andreea Gavriliu

Ce ne (mai) mișcă -  Andrea Gavriliu

26.06.2021

sâmbătă

19:00

sâmbătă

19:00

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu

Întâlniri coregrafice: Mădălina Dan și Răzvan Mazilu

Ce ne (mai) mișcă - Răzvan Mazilu
Sari la conținut