fbpx

Call of pink

  • Film
  • În cadrul CNDB Online

41 min.

Info

Call of Pink este Câștigătorul titlului “Best Romanian Film” în cadrul festivalului Bucharest International Dance Film Festival 2020, următorul film din seria CNDB ONLINE, “Call of Pink”, arată că viața este un joc, nu unul obișnuit în care poți determina povestea, spațiul și personajele, ci unul care vine cu oportunități și capcane, cu câștiguri și pierderi, un joc pe care trebuie să îl jucăm în fiecare moment, un joc în care suntem înrădăcinați. 

“Uneori alegem spațiul virtual pentru a scăpa de realitate, dar în cele din urmă se dovedește a fi doar o modalitate de a evita jocul real, viața noastră de zi cu zi. Vedem marile schimbări ca niște niveluri noi în viața noastră și nu avem opțiunea de a sări, iar singura noastră alegere este să ne jucăm. O peliculă cu o perspectivă optimistă despre lume și nevoia de a depăși nivelurile vieții reale, cele mai greu de trecut. Creativitatea și distracția sunt lucrurile pe care ar trebui să le păstrăm ca arme pentru realitate.” 

Filmul va fi disponibil pe pagina de facebook a CNDB. Pentru link-ul de live-stream, click aici. Pentru programul lunii februarie, click aici.

Coregrafia: Anastasiu Denisa, Maria-Luiza Dimulescu
Cinematografia: Cătălin Rugină
Muzică și sound design: Adrian Piciorea

Sari la conținut