fbpx

Cadre de cercetare artistică în teatru

  • Conferință
  • În cadrul proiectului „Corpuri radicale în spectacole contemporane”
  • Intrare liberă

120 min.

Cadre de cercetare artistică în teatru

Info

Prezentarea este un eveniment în prelansarea cărții „Corpuri radicale în spectacole contemporane” de Mihaela Michailov, publicată de Centrul Național al Dansului București în parteneriat cu Editura Vellant. Evenimentul are loc online, cu studente și studenți ai Facultății de Teatru și Film din cadru UBB Cluj-Napoca, îndrumate / îndrumați de Miki Braniște, cadru asociat al Facultății de Teatru și Film.

În cadrul prezentării, Mihaela Michailov va aborda diferite spații de cercetate, cadre-laborator artistic care au făcut istorie în teatrul și dansul contemporan.

Vor fi analizate laboratoare artistice în care practici și teorii teatrale au luat naștere, dezvoltând contexte de creație care au marcat teatrul secolului XX.

În ce măsură mai sunt astăzi posibile laboratoarele de creație care impun un alt mod de producție artistică? Ce tip de construcții artistice privilegiază aceste laboratoare? Unde le-am putea imagina?

Pentru a participa, click aici pentru linkul de Zoom. 

Cu: Mihaela Michailov, Miki Braniște

Parteneri
Editura Vellant

Eveniment realizat în cadrul proiectului editorial „Corpuri radicale în spectacole contemporane”

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia AFCN. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sari la conținut