fbpx

Știri

03.8.2020

back

Apel pentru colaborare: producție de film de dans la Sala Omnia

Apel pentru colaborare: producție de film de dans la Sala Omnia

Apel pentru colaborare ( lumini și scenografie ; videografie)

Centrul Național al Dansului București invită la colaborare 2 artiști pentru un proiect de film de dans, site-specific, la Sala OMNIA, parte din programul Dance me to the End of…, sub coordonarea coregrafilor Jan Burkhardt și Sigal Zouk, din Berlin.

Căutăm un profesionist cu expertiză în lumini și scenografie. Apelul este, de asemenea, deschis către artiști vizuali care are au experiență cu aceste medii. Importantă este o minte improvizațională, favorizarea minimalismului, eficiența în timp și claritate. Dorim să folosim lumina și platoul în moduri foarte simple, fără mult echipament tehnic ori eforturi de producție suplimentare.

În al doilea rând, căutăm un profesionist care să filmeze coregrafia pentru filmul de dans pe care îl vom produce. Împreună cu coregrafii, veți dezvolta un concept de filmare a repetițiilor și a producției coregrafice care va reieși în final. Proiectul necesită o prezență de 1-2 ore/zi, însă cu mențiunea că aceasta se intensifică spre sfârșitul perioadei. De asemeni, dorim ca aceste filmări să fie caracterizate de simplitate și minimalism. 

Editarea filmului final nu este inclusă în colaborare, ci va fi separată de această sarcină.

Disponibilitate:

21 august: pentru o repetiție de seară

între 22 – 31 august: 10:00 – 18:00

Aplicație & termen limită:

Așteptăm CV-ul sau portofoliul vostru pe până pe 10 august.

Pentru întrebări, ne puteți contacta pe aceeași adresă de e-mail. 

Sari la conținut