Știri

27.6.2022

back

Apel deschis pentru rezidențele K3 | Tanzplan Hamburg

Apel deschis pentru rezidențele K3 | Tanzplan Hamburg

K3 | Tanzplan Hamburg oferă trei rezidențe plătite, de opt luni de zile pe sezon, coregrafilor aflați la începutul carierei lor și care au produs câteva lucrări coregrafice proprii. Rezidența începe în august și durează până în luna aprilie a anului următor. Rezidența include mentorat și sprijin dramaturgic, tehnic și legat de producție. În plus, proiectele propuse de coregrafii în rezidență sunt strâns legate de diversele alte programe în desfășurare ale K3.

Scopul rezidenței este de a dezvolta și consolida legăturile dintre practică coregrafică, cercetare, producție artistică și calificare. Durata de opt luni ar trebui să ofere suficient timp și spațiu pentru depășirea ritmurilor convenționale de producție și să deschidă spațiu pentru schimburi cu alți artiști și părți interesate, pentru a primi noi impulsuri și contacte. Pe parcursul rezidenței, cei trei coregrafi pot dezvolta fiecare câte o piesă de lung metraj, care este prezentată la sfârșitul rezidenței în trei seri pe scenele de la Kampnagel.

Pentru coregrafii interesați să aplice la programul de rezidență, vor avea loc două sedințe zoom pentru informații:
30 iunie – 10:00 (CET)
2 august – 17:00 (CET)
Vă rugăm să vă înregistrați cu numele și data: tanzplan[at]kampnagel.de

Cerințe de aplicare:
– Solicitantul trebuie să fie la începutul carierei sale și trebuie să fi implementat deja câteva proiecte proprii (în afara contextului universitar).
– Solicitantul este disponibil pentru întreaga durată a rezidenței, din august 2023 până în aprilie 2024, pentru a rămâne în Hamburg.
– Solicitantul este dispus să participe la programul de informare al K3 și la alte evenimente de la K3.
– Solicitantul este interesat atât să se angajeze în schimburi cu alți artiști, cât și cu un public interesat.
– Solicitantul are deja o anumită experiență în/este interesat să se ocupe de coregrafie la nivel discursiv, reflectându-și propria muncă, precum și să lucreze într-o manieră autoorganizată.
– Pot fi acceptate doar cererile depuse de persoane fizice. Cererile depuse de echipe sau ansambluri nu pot fi luate în considerare.
– Acceptăm candidaturi în toate domeniile coregrafice (de exemplu, dans pentru publicul tânăr, spațiu public) și de la toate naționalitățile. Solicitanții din comunitățile marginalizate sunt încurajați să se înscrie.

Deadline: 11 august 2022
Formular de înscriere aici.

Sursă anunț și informații complete aici.

Sari la conținut