fbpx

Știri

06.3.2023

back

A sosit Sigal Zouk!

A sosit Sigal Zouk!

A sosit Sigal Zouk! Dansatoarea și artista stabilită la Berlin continuă la Academia de Dans și Performance un modul început de Jan Burkhardt, Fountains of expressive flow. Accentul se pune, din nou, pe deschiderea și conturarea întregii game de expresivități prin folosirea rigorii și lejerității.

Sigal Zouk a absolvit Emek Israel Dance School și a făcut parte din ansamblul Batsheva în anii 1994-1996. După mutarea la Berlin (1997), a devenit membră a companiei Sasha Waltz and Guests (1999-2004). În 2005 începe colaborarea cu Meg Stuart/Damaged Goods, iar în 2007 cu Laurent Chetouane, alături de care a creat 10 piese de dans și teatru pentru scenă.

A lucrat cu numeroși artiști (între care Boris Charmantz, Zeirkratzer, Simone Aughterlony, Ian Kalerl) și predă în mai multe instituții și departamente de dans europene (precum HZT, Tanzfabrik Berlin, DDSKS Copenhaga, Cullberg Ballet Stockholm, Ponderosa). Sigal deține premiul „Cel mai bun performer” la Festivalul din Dortmund 2010 și a fost numită „Dansatoarea anului” de Tanz Magazine în 2011.

Sari la conținut