fbpx

Știri

05.6.2020

back

Zeitgeist by Hungry Sharks

Zeitgeist by Hungry Sharks

Zeitgeist – spiritul unei epoci care arată ca o luptă pentru oxigen
într-un bazin plin cu apă. forumul cultural austriac și compania de dans urban Hungry Sharks vă oferă, în premieră mondială, proiecția spectacolului de dans contemporan „Zeitgeist”.

„Zeitgeist” este aventura dansului urban în mediul subacvatic. Spectacolul este constituit dintr-o serie de scurte performance-uri realizate de șase dansatori, care nu utilizează nici un fel de aparat de oxigenare atunci când se află sub apă. În versiunea originală, performance-ul necesită o infrastructură aparte pentru a putea fi prezentat, adică un bazin ai cărui pereţi sunt prevăzuţi cu ferestre de sticlă prin care spectatorii să poată urmări acţiunea. Acest proiect constituie un act de pionierat ce explorează, la nivel conceptual, depășirea potențialului situațiilor temporare în contextul societăţii vitezei în care trăim, dar și extinderea limitelor mișcărilor dansului urban.

Proiecțiile vor avea loc pe site-ul Forumului Cultural Austriac București – https://bit.ly/2ZY5uBX

după cum urmează:

05.06.2020 – orele 19.00-20.00 (ora Bucureștiului)
06.06.2020 – orele 20.00-21.00 (ora Bucureștiului)
07.06.2020 – orele 19.00-20.00 (ora Bucureștiului) – proiecția finală va fi urmată de o sesiune Q&A LIVE, pe profilul Instagram al Hungry Sharkshttps://www.instagram.com/hungrysharkscie/
și pagina de FB forumul cultural austriac

Sari la conținut