fbpx

Știri

24.2.2017

back

Workshop – audiție pentru proiect de dans contemporan susținut de Simona Deaconescu

Workshop – audiție pentru proiect de dans contemporan susținut de Simona Deaconescu

Centrul Național al Dansului București și Asociația Tangaj Dance invită dansatori, actori și performeri să ia parte la un workshop – audiție susținut de coregrafa Simona Deaconescu. Atelierul are loc pe 24 februarie (orele 18:00 – 22:00) și 25 februarie (orele 12:00 – 16:00) la Centrul Național al Dansului (Sala Stere Popescu).

Pentru înscrieri trimiteți un e-mail la adresa (cc la )  în care să se regăsească CV-ul vostru (numai informațiile pe care le considerați relevante), numărul de telefon și o fotografie până la data de 20 februarie, ora 17:00. Organizatorii își rezervă libertatea de a organiza atelierul pe grupe în funcție de numărul de aplicații primite.

“Camera 0004_Spații Sonice” este cel mai nou proiect Tangaj Dance, co-produs de Centrul Național al Dansului București și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul va fi realizat de coregrafa Simona Deaconescu, curatoarea Olivia Nițis, artistul vizual Ciprian Ciuclea și compozitorul și artistul multimedia Cătălin Crețu, alături de un grup de dansatori și performeri. Repetițiile se vor derula în perioada martie – mai 2017 și se vor concretiza într-un spectacol de dans contemporan și o serie de instalații performative.

În vederea realizării proiectului se caută performeri de peste 16 ani, familiarizați cu tehnici de dans și compoziție, deschiși către propuneri de lucru interdisciplinar, improvizație și asumarea riscurilor pe scenă. Proiectul propune o muncă de echipă, colectivul artistic urmând a fi completat de dansatori dispuși să împărtășească idei și să contribuie creativ la sesiunile de lucru. Se caută artiști tineri care își doresc să investească timp și energie în proiect. Performerii selectați se vor angaja să ia parte la un program intensiv de lucru de 6 ore pe zi, prioritizând proiectul pe perioada desfășurării lui, urmând să intre într-o relație contractuală cu organizatorii atât pe perioada repetițiilor, cât și pentru reprezentațiile care vor urma.

Sari la conținut