fbpx

Știri

09.11.2021

back

Apelul de candidaturi pentru DANSE ÉLARGIE 2022 este acum deschis!

Apelul de candidaturi pentru DANSE ÉLARGIE 2022 este acum deschis!

Théâtre de la Ville Paris și Compania terrain/Boris Charmatz, împreună cu Hermès, lansează apelul la candidaturi pentru cea de-a șaptea ediție DANSE ÉLARGIE 2022.

”În aceste vremuri ciudate, marcate de pandemie, te-ai imaginat adesea în altă parte? Dar acum? Nu prea mai știi ce înseamnă „normal”? Vrei să te miști, la propriu și la figurat? Dacă, anul acesta, participarea la un concurs de dans ar fi pretextul pentru a ne (re)întâlni și a promova ceea ce ne este drag? Să experimentăm ideile noastre? Luptele noastre? Un spațiu pentru a ne prezenta speranțele? Pentru a arăta inefabilul nespus, neauzitul, ostentativul, aparentul, discretul?”

DANSE ÉLARGIE este un apel către artiști din întreaga lume să prezinte proiecte scenice din toate disciplinele, fără restricții de vârstă. Apelul se adresează tuturor celor care dau viață artei în întreaga lume, invitându-i să îndrăznească tot ce este dans, în sensul cel mai larg, pentru a inventa mișcări viitoare.

Vei fi văzut de un public entuziast, profesioniști cu experiență și un juriu format din artiști de top. Mai mul decât o competiție, ediția DANSE ÉLARGIE 2022 îți propune o sărbătoare a ideilor, un moment ce reunește și aduce bucurie.

Există două reguli stricte:

  1. Lucrarea are maximum 10 minute
  2. Minim 3 interpreți

Sugestia apelului este să extindeți formatele, să le scoateți din tipare:

”Îndepărtați-vă de mal, ieșiți în larg. Explorați întinderea minții și a ideilor. Fiți liberi.”

Când și unde?

Concursul va avea loc pe 25 și 26 iunie 2022 la Théâtre de la Ville – Espace Cardin – Paris

Cum te înscrii?

Înscrierile se fac online, la linkul de aici, până pe 31 decembrie 2021. Pentru regulament, click aici.

Sari la conținut