fbpx

Știri

08.6.2023

back

La CNDB are loc spectacolul anual al Școlii performative pentru copii

La CNDB are loc spectacolul anual al Școlii performative pentru copii

Suntem încântați să vă anunțăm că weekendul acesta vom sărbători punctul culminant al călătoriei celor mai tineri dansatori din programul nostru, Școala performativă pentru copii!

Cei mici vor prezenta pe 11 iunie un spectacol care va pune în lumină abilitățile dezvoltate pe perioada programului, timp în care aceștia au început să descopere posibilitățile nelimitate de exprimare prin mișcare, iar noi vom fi martorii creativității și entuziasmului lor, dar și a transformărilor remarcabile care au avut loc în fiecare dintre ei, alături de profesorii pricepuți care i-au ghidat în acest parcurs.

Adresată copiiilor cu vârste între 6 și 14 ani, Școala performativă a adus în anul 2023 noutăți: ore de ritmică în cadrul fiecărui modul de cursuri și un nou curs axat pe creație și repertoriu, cu accent pe lucrul la momente coregrafice, care vor fi puse în scenă în acest weekend.

Spectacolul va avea loc duminică, 11 iunie 2023, de la ora 18:00, la sala CNDB „Stere Popescu” din B-dul Mărășești 80-82, iar accesul la eveniment are loc pe bază de invitație.

Spectacolul marchează nu doar finalizarea unui programului de formare, ci servește, de asemenea, ca mărturie a puterii de transformare a educației artistice.
Lansată de Centrul Național al Dansului București în martie 2018, Școala performativă pentru copii este primul program autohton de formare și educație artistică în dans contemporan și arte performative. Școala performativă se întinde pe durata anului școlar și integrează cursuri de dans contemporan, creație și improvizație, precum și alte ateliere și activități de educație artistică pentru copii. Mai multe detalii aici.

Profesori: Catrinel Catană, Alexandra Vieru, Eva Danciu, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija;

Sari la conținut