fbpx

Știri

06.11.2023

back

Se caută critici de dans în devenire!

Se caută critici de dans în devenire!

Se caută critici de dans în devenire!

După Umeå, Barcelona, Pilsen, Aarhus, Sofia, Paris, Elefsina și Dublin, Academia Springback oferă din nou scriitorilor de dans aspiranți posibilitatea de a fi îndrumați în ceea ce privește elementele fundamentale ale criticii de dans de calitate în mediul plin de acțiune al Spring Forward, festivalul anual al Aerowaves. Anul acesta, festivalul va avea loc în Darmstadt, Mainz și Wiesbaden, Germania.

Academia va avea loc în paralel cu festivalul, în perioada 20 – 23 martie (inclusiv).

Academia Springback caută până la 10 persoane cu mult entuziasm și cu o anumită experiență anterioară în a scrie despre dans. Participanții vor fi îndrumați de o echipă de critici de renume, printre care Donald Hutera (The Times), Sanjoy Roy (The Guardian), Kelly Apter (The Scotsman) și Laura Cappelle (New York Times).

Sub îndrumarea lor, participanții au șansa de a crea, de a contura și de a împărtăși conversații despre dans și de a-și perfecționa abilitățile de scriere critică. Academia Springback este o cale rapidă de a dobândi experiență și tehnică în critica de dans responsabilă, eficientă și atractivă, precum și de a explora și înțelege oportunitățile pe care le oferă publicarea digitală.

În martie 2018, a fost lansată revista Springback Magazine, cu colaboratori selectați exclusiv dintre scriitorii care au participat la programul Springback Academy, parte a comunității de scriitori “absolvenți” în continuă creștere.

Pentru a vedea scrierile Springback din anii precedenți, vizitați Springback Academy online.

Un ghid gratuit de inițiere rapidă pentru a scrie recenzii despre dans poate fi descărcat în format PDF.

Aplicați până la ora 24:00 (GMT) sâmbătă 2 decembrie 2023.

Găsiți detalii complete despre aplicație și linkul de aplicare AICI.

Formular de înscriere

Pentru întrebări, vă rugăm să contactați: Directorul Springback Academy, Oonagh Duckworth .

Mult succes!

Sari la conținut