fbpx

Știri

03.6.2017

back

Reţeaua Aerowaves deschide apelul Twenty18 pentru tineri coregrafi

Reţeaua europeană Aerowaves, reprezentată de 40 de parteneri şi prezentatori asociaţi din 34 de ţări de pe continent, a deschis apelul pentru tineri coregrafi Twenty18, continuând proiectul anual prin care îşi propune să-i descopere pe cei mai promiţători 20 de artişti de dans contemporan din Europa. Aerowaves contribuie, de asemenea, la promovarea creaţiilor acestora şi le sprijină prezentarea în ţările partenere.

Coregrafii aflaţi la început de drum pot aplica la adresa http://www.aerowaves.org/artists/opportunities-for-artists, iar data limită este 12 septembrie 2017. Indiferent dacă cei care aplică sunt selectaţi sau nu ca artişti Aerowaves, reţeaua le oferă şansa de a le programa creaţiile în cadrul evenimentelor de profil din ţările partenere. Circa 100 de astfel de oportunităţi de prezentare sunt garantate de parteneri şi sprijinite de Aerowaves în fiecare an.

De asemenea, reţeaua îi poate programa pe artiştii selectaţi în urma apelului în cadrul festivalului său anual, intitulat Spring Forward. Aerowaves garantează prezentarea a cel puţin 15 dintre cei 20 de artişti Aerowaves la fiecare ediţie a festivalului.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi pagina http://www.aerowaves.org/. Succes!

Sari la conținut