fbpx

Știri

26.1.2017

back

Programe de formare profesională la Oradea

Ansamblul Nagyvárad al Teatrului Szigligeti, în colaborare cu Teatrul Naţional de Dans, Atelierul Cultural Káva şi Teatrul de Dans Europa Centrală, organizează programe diverse de formare profesională pentru cei interesaţi de dans şi mişcare. 


În cadrul seriei complexe de programe, vor avea loc activităţi pentru copii şi tineret, la care şi adulţii interesaţi de subiect vor avea posibilitatea să participe. Vor avea loc şi două programe profesionale pentru adulţi: o oră complexă de dramă, respectiv o oră de mişcare. Aceste programe sunt adresate, în primul rând, dascălilor, actorilor, dansatorilor şi profesioniştilor în domeniul teatrului, dar pentru că nu este nevoie de pregătire prealabilă pentru a participa, aşteptăm cu mare drag şi toţi cei care provin din alte domenii, dar sunt interesaţi de tematica activităţilor. Aşteptăm înscrierea elevilor şi studenţilor şi pentru a face parte din publicul profesionist. 


Participarea este gratuită, dar pentru că numărul locurilor este limitat, este nevoie de înscriere prealabilă, pe adresa de mail .

Mai multe informatii aici

Sari la conținut