fbpx

Știri

24.1.2023

back

PACT Zollverein: Rezidențe din august până în decembrie 2023

PACT Zollverein: Rezidențe din august până în decembrie 2023

Data limită de depunere a cererilor: 22 februarie 2023
Aplicație online aici.

Desfășurat pe tot parcursul anului, începând din 2002, programul de rezidențe se află în centrul activității zilnice a PACT Zollverein. Deschis artiștilor profesioniști din țară și din străinătate care lucrează în domeniile dansului, performance-ului, artelor media sau muzicii și strâns legat de celelalte două domenii de activitate principale ale PACT, respectiv prezentarea de lucrări și facilitarea cercetării și dezvoltării, programul este un element-cheie în profilul PACT Zollverein ca o Casă a artiștilor care sprijină schimbul viu între practică și teorie.

În timp ce își ocupă propriul spațiu desemnat și lucrează în mod esențial independent, rezidenții pot alege să beneficieze de diverse tipuri de sprijin pentru producție.

Vă rugăm să găsiți atașat apelul de înscrieri pentru perioada cuprinsă între august și decembrie 2023. Data limită pentru depunerea candidaturilor este 22 februarie 2022.

Datorită sprijinului acordat de Ministerul Culturii și Științei al landului Renania de Nord-Westfalia, beneficiarii rezidenței primesc o subvenție pentru a-și acoperi cheltuielile de trai și de călătorie.

Apel pentru înscrieri aici.
Aplicație online aici.
(Aplicați până la 22 februarie 2023, 23:59 h CET)

Sari la conținut