fbpx

Știri

31.8.2021

back

PACT Zollverein – apel de rezidențe I/2022

PACT Zollverein – apel de rezidențe I/2022

Din ianuarie până în iulie 2022, PACT Zollverein oferă un program de rezidență pentru dezvoltarea și realizarea de proiecte și producții, care este deschis artiștilor profesioniști din Germania și din străinătate care lucrează în domeniile dansului, performance-ului și artelor media. Rezidențele sunt planificate individual și includ un spațiu de lucru și cazare locală, precum și sprijin financiar sub forma unei indemnizații săptămânale și a costurilor de călătorie. Prin acord și sub rezerva cerințelor, PACT Zollverein oferă, de asemenea, rezidenților săi asistență tehnică. În conformitate cu structura sa unică, PACT Zollverein se vede ca un loc de întâlnire și schimb și, împreună cu toți contribuitorii săi, salută disponibilitatea celorlalți de a-și împărtăși propriile procese de lucru în forme deschise și liber definibile.

O rezidență include următoarele:
– Spațiu studio (de la 69 la 173 mp)
– Cazare locală (maxim 4 persoane)
– Perioada de 3 până la 6 săptămâni
– Alocație săptămânală pentru toți participanții la proiectul de rezidențiat (maxim 4 persoane)
– Costuri de călătorie care acoperă o singură călătorie per participant către și de la PACT Zollverein (maxim 4 persoane)
– Echipament tehnic (prin acord și în funcție de disponibilitate)
– Asistență tehnică profesională (prin acord și în funcție de disponibilitate)

Data limită pentru depunerea cererilor: 9 septembrie 2021

Toate cererile complete primite până la această dată vor fi luate în considerare și veți fi informat cu privire la decizia comisiei prin e-mail.

PACT Zollverein – Rezidențe 1/2022
Juliane Beck
Bullmannaue 20a
D-45327 Essen

PACT Zollverein / Choreographisches Zentrum NRW Betriebs-GmbH și programul rezidențiat sunt susținute de Ministerul Culturii și Științelor din statul Renania de Nord-Westfalia și orașul Essen. Tanzlandschaft Ruhr este susținut de Kultur Ruhr GmbH.

Pentru mai multe informații, click aici.  

Sari la conținut