fbpx

BAD MAMMA

  • Dans & performance

40 min.

Info

Sunt străină în propriul meu corp, în propriile mele gânduri și de o limbă dintr-o carte prost citită. Scuip proiecții, minciuni și frici. Fac și desfac greșeli. Uneori sunt ceea ce îmi doresc să fiu. Pentru a-mi da vizibilitate sunt femeie, cântăreață, artistă, psihanalistă. Amplific percepția, ascult toate simțurile, devin mai multe lucruri simultan, am 4 creiere și gheare. Învăț să răsun cu ceea ce mă înconjoară, sufletul vibrează împreună cu al celuilalt. Las inconștientul să se articuleze, să răsufle prin trup. Sunt impregnată visceral de toate identitățile întâlnirilor. 

Voi, ceilalți, sunteți simboluri din mine.

În această noapte-zi, unde noțiunea timpului se pierde, trebuie să las totul, să mor pentru a renaște, în această noapte-zi a sufletului meu care răsună.

– Valentina De Piante

BAD MAMMA este a treia parte din TRILOGIA SINGING BODIES, un performance de dans contemporan în trei părți, care încapsulează experiențele kinestezice și senzoriale a trei coregrafi, în raport cu orașul în care trăiesc. El a luat naștere în urma unor procese colective de cercetare și creație desfășurate atât în spațiul public, cât și în sala de repetiție.
➀ SPOOKY ACTIONS OF A SPOILED GIRL ( Alexandra Balasoiu, 50’’)
➁ REALITY CHECK (Denis Bolborea, 40’’)
➂ BAD MAMMA (Valentina de Piante, 40’’)

Acest performance a luat naștere din istoria noastră colectivă.

Ți-ai imaginat vreodată că fiecare om este răspunsul la o întrebare pe care cineva a pus-o?

Concept și interpretare: Valentina De Piante 
Sound design: Denis Bolborea
Videoproiecții: Cozlac Andrei 
Light design: Alexandros Raptis

Producția
Indie Box

Cu sprijinul
Linotip – Centru Independent Coregrafic 

Co-finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri
Centrul Național al Dansului București, Asociația casa PLAI, Asociația Reactor de creație și experiment, Asociația Culturală și de Tineret Moira, Museum of Senses

Parteneri media
Life.ro, Ceașca de Cultură

Sari la conținut