fbpx

Știri

05.9.2017

back

Mary Stroe a avut propunerea câștigătoare pentru decorarea Sălii Omnia

Artista Mary Stroe (Skinny Bunny) este câștigătoarea OPEN CALL Un-hidden Bucharest. Proiectul a fost inițiat de Save or Cancel pentru activarea fațadei Sălii Omnia, viitoarea casă a CNDB.

Mary propune decorarea fațadei principale cu trei bannere transparente care conțin mișcări de dans și imagini inspirate de trecutul Sălii Omnia, dar și picturi pe geamurile de pe pasarela clădirii și o perdea interactivă sub pasarelă.

Save or Cancel și CNDB le mulțumesc participanților pentru ideile propuse pentru activarea fațadei Sălii Omnia din București, dar și publicului care a votat.

Voturile publicului au mers către Andreea Toma (45%, 401 voturi), Reg (41%, 363), Teodor Cristian Matei (7%, 59), Mary Stroe [Skinny Bunny] (3%, 23), Andreea Vlăduț (2%, 18), Valentin Ciobanu & Ionuț Pătrașcu (2%, 16), Andra Pană (1%, 8).

CNDB și Save or Cancel au votat pentru propunerea lui Skinny Bunny.


Mary Stroe este absolventă a liceului Nicolae Tonitza – departamentul Modă, și absolventă UNATC I.L. Caragiale – secția scenografie. Mary activează ca scenografă, ilustratoare și designer, cu numele de Skinny Bunny.

Propunerea lui Skinny Bunny a ieșit în evidență prin abilitatea ei de a lucra cu dimensiunea și noul rol al clădirii, într-o manieră clară și simplă. Instalația anunță viitoarea reabilitare a Sălii Omnia, care va găzdui Centrul Național al Dansului București.


Un-hidden Bucharest este un proiect de regenerare urbană imaginat ca o serie de trei semnale publice menite să umanizeze orașul și să promoveze explorarea lui prin artă într-un traseu cultural alternativ care recomandă cele mai remarcabile intervenții artistice în spațiul public. Cele trei semnale urbane sunt produse în colaborare cu partenerii CNDB, Cinema Marconi și Lente, activând prin artă spațiile publice pe care le împart cu localnicii și turiștii.

Turul va fi disponibil sub forma unui performance cu participanți, dar și în online și în print.

Pentru imagini cu proiectul câștigător, accesați linkul http://www.feeder.ro/2017/08/20/winner-un-hidden-bucharest/.

photo credit: Skinny Bunny, sursa feeder.ro

Sari la conținut