fbpx

Știri

04.10.2023

back

Lansăm Festivalul IRIDESCENT la CNDB! Biletele Early Bird sunt disponibile

Lansăm Festivalul IRIDESCENT la CNDB! Biletele Early Bird sunt disponibile

În noiembrie facem loc unor noi lumi să apară. Centrul Național al Dansului București lansează a doua ediție a Festivalului Iridescent.

Într-un univers în continuă schimbare, Iridescent sărbătorește puterea transformatoare a ideilor și a dansului, astfel că prezenta ediție are ca temă ireversibilitatea.

Programul de anul acesta aduce publicului 16 spectacole și lucrări, cele mai multe prezentate în premieră în România. Creatori precum Ioana Paraskevopoulou, Jérôme Bel, Adriana Butoi, Jean-Baptiste Baele, Mădălina Dan, Moritz Ostruschnjak, Florin Flueraș, Janet Novás, Ioana Marchidan, Dominik Więcek, Ioana Păun, Simona Deaconescu & Vanessa Goodman, Iva Sveshtarova & Willy Prager și invitații lor te provoacă să te lansezi în navigarea unor teritorii necunoscute.

Festivalul se desfășoară în perioada 1 noiembrie-1 decembrie la CNDB și în locațiile partenere și reprezintă o invitație la curiozitate și deschidere.

În Iridescent vei avea vei avea ocazia să participi la ateliere de dans, film și la discuția în care vom vorbi despre fenomenele care ne modelează existența, alături de Constantin Vică, Veronica Lazăr, Anda Zahiu, Alexandra Zorilă și Paul Gabriel Sandu. Te invităm să fii parte dintr-un Maraton de Idei pentru Planeta Pământ și te așteptăm și la party.

Nu rata biletele Early Bird, cu reducere la evenimentele festivalului, disponibile în număr limitat numai în perioada 3-13 octombrie.

Iridescent este un spațiu în care să fim împreună. Înțelege-l ca pe un instrument de navigație care ne inspiră să descoperim noi posibilități și să imaginăm o lume mai bună. Save November for Dance!

Programul complet & bilete aici.

Festivalul Iridescent este realizat cu sprijinul:
AerowavesAFCNNational Culture Fund BulgariaARCUBPMBSTBTeatrul OdeonTeatrul BulandraAPOLLO 111SACAtelierele MalmaisonSolitude ProjectInstitutul CervantesInstitutul Francez ParisInstitutul Francez RomâniaGoethe-InstitutFondul Franco-GermanBLZTInstitutul PolonezHotel Duke

Parteneri media
TVRRadio GuerrillaELLERadio România CulturalScena9Revista ArtaZile și NopțiBlack Rhino RadioThe InstituteRFI RomâniaHapp.roZeppelinISCOADALiternetCUTRAModernism.roFilms in frame

Sari la conținut