fbpx

Știri

06.5.2019

back

La Centrul Naţional al Dansului Bucureşti va avea loc în perioada 13-22 mai Dansul războinicilor orașului, o instalaţie multimedia produsă de compania franceză Par Terre

La Centrul Naţional al Dansului Bucureşti va avea loc în perioada 13-22 mai Dansul războinicilor orașului, o instalaţie multimedia produsă de compania franceză Par Terre

La Centrul Naţional al Dansului Bucureşti va avea loc în perioada 13-22 mai Dansul războinicilor orașului, o instalaţie multimedia produsă de compania franceză Par Terre. Evenimentul este organizat în cadrul Sezonului România-Franța 2019.

Dansul războinicilor orașului este o instalație imersivă și participativă axată pe dansul hip-hop. Participanţii pot explora o serie de instalații interactive care utilizează diverse tehnologii video: film 360°, coregrafie virtuală, captare și animație live sau montaj interactiv.

Fiecare instalație este denumită după elemente ale dansului hip-hop pe care publicul este invitat să le experimenteze – tuts, bounce, flow, freestyle, jam – interacționând cu imaginile video, cu sunetele pe care le aude sau cu propria imagine.

Participanţii sunt plasaţi în centrul acestei experiențe senzoriale, astfel încât să se poate identifica pe deplin cu multitudinea de senzaţii care influenţează dansatorul hip-hop. Puşi în situaţia de a adopta poziţii neobişnuite şi de a improviza cu propriile mişcări de dans, participanţii au ocazia să experimenteze diversitatea și spiritul festiv ale dansului hip-hop, într-o manieră ludică și inovatoare.

Traseul format din 5 instalaţii interactive permite fiecăruia dintre noi să dezvolte o înţelegere mai personală a conceptelor care transformă dansul hip-hop, un dans care provoacă limitele impuse de corp şi mediul înconjurător, într-o formă de artă universală şi contemporană.

Teasers:

www.compagnieparterre.com/?page_id=5140


Coregrafia: Anne Nguyen

Program: 13 – 22 mai 2019 / Luni – Vineri: 18:00 & 19:30

 Sâmbătă – Duminică: începând cu ora 11:00

*Pentru grupuri de minim 10 persoane există posibilitatea programării şi la alte ore.

Instalaţia se adresează publicului de toate vârstele.

Aici găsiţi mai multe detalii despre program şi bilete: https://cndb.ro/evenimente/dansul-razboinicilor-orasului-multimedia-hip-hop-sezonul-franta-romania-2019

Sari la conținut