fbpx

Știri

10.6.2018

back

K3 | Tanzplan Hamburg oferă trei rezidențe unor tineri coregrafi

K3 | Tanzplan Hamburg oferă trei rezidențe unor tineri coregrafi

Centrul de dans contemporan K3 | Tanzplan Hamburg oferă trei rezidențe de câte 8 luni pentru coregrafi la început de carieră care au realizat lucrări personale. Termenul limită pentru înscrieri este 13 august 2018. Rezidența începe în august 2019 până în aprilie 2020. Include o bursă lunară, buget de producție și susținere dramaturgică, precum și participare la training și cursuri,


Acest program internațional unic a debutat în 2007 și își propune dezvoltarea și întărirea conexiunilor dintre practica coregrafică, cercetare, producție artistică și pregătire tehnică. De-a lungul rezidenței, fiecare dintre cei trei coregrafi va dezvolta câte o creație. Cele trei lucrări vor fi prezentate spre sfârșitul rezidenței, în câte o seară din cadrul festivalului TanzHochDrei. Coregrafii-rezidenți vor primi o bursă lunară și un buget de producție, vor avea parte de mentorat și suport dramaturgic, dar și de ocazia de a deprinde abilități și calificări suplimentare.

Programul de rezidențe este strâns legat de cursurile și programele educative pentru profesioniști oferite de K3. Rezidența include mentorat și sprijin dramaturgic, tehnic și de producție. Mai mult, ea leagă proiectele propuse de coregrafii-rezidenți de diferitele programe în curs ale instituției.

Mai multe informații despre programul de rezidență și materialele necesare pentru înscriere sunt disponibile pe www.k3-hamburg.de.

Sari la conținut