fbpx

Știri

01.7.2024

back

Iridescent 2024: Save November for dance!

Iridescent 2024: Save November for dance!

Dragi prieteni,

Sperăm că vara a început perfect pentru voi. Noi ne pregătim pentru vacanță, dar înainte de toate ne facem planuri pentru toamnă. Venim, așadar, cu unul dintre mesajele noastre preferate din timpul anului: Iridescent se întâmplă din nou!

Între 1 și 30 noiembrie ne vedem la CNDB cu spectacole, conferințe și ateliere pentru profesioniști. Într-o lume marcată de crize și inegalități, Iridescent vine să celebreze acele narațiuni și subiectivități care pot fi eliberatoare. Vă propunem, așadar, voci multiple și diverse, suprafețe și contururi în lumini și culori diferite, fețe diferite ale realității lumii în care trăim.

La ediția a 3-a Iridescent – festival internațional de dans contemporan și alte reconfigurări ale sensibilului vom vedea împreună spectacole semnate de Boglárka Börcsök & Andreas Bolm, Simona Dabija, Simona Deaconescu & Grigore Burloiu, Sergiu Diță, Jorge Guevara & Naoto Hieda, Igor Koruga, Sergiu Matis, Dorothée Munyaneza, Moritz Ostruschnjak, Willy Prager, Léa Vinette, Max Levy & Cosa Mentale.

Mai multe informații și bilete, în curând.
Save November for dance!

Sari la conținut