fbpx

Știri

09.1.2017

back

Întâlnirea plenară a Rețelei internaționale pentru arte performative contemporane (IETM) Bucureşti 2017

20-23 aprilie 2017

Peste 400 de profesioniști din domeniul artei performative din întreaga lume se vor întâlni la București pe 20-23 aprilie 2017. Ei vor discuta împreună pe teme legate de poziția artistului în societatea contemporană și vor construi relații mai strânse cu partenerii lor internaționali. Programul artistic va oferi o imagine de ansamblu cu câteva dintre cele mai strălucitoare reprezentații cuprinse de artele spectacolului din România la această oră.

Vorbitorii și moderatorii internaționali confirmați îi includ pe Marie Le Sourd (On the Move), Yohann Floch (Fresh Arts Coalition Europe), Delphine Hesters (Flanders Arts Institute, Belgium), Joris Weijdom (HKU University of the Arts Utrecht), Bradley Allen (Creative Europe Desk Denmark), Israel Aloni (IlDance, Sweden), Vijay Mathew (HowlRound, US), dar și pe mulți alții. Atât membrii IETM, cât și non-membrii sunt așteptați să participe la eveniment pe baza înregistrării lor on-line.

Reuniunea generală de primăvară a Rețelei internaționale pentru arte performative contemporane (IETM) este organizată de IETM și Centrul Național al Dansului din București (CNDB), în parteneriat cu Uniunea Teatrală din România (UNITER), Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB) și Teatrul Metropolis. Evenimentul este co-finanțat de programul Europa Creativă al Uniunii Europene și are, de asemenea, sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național (AFCN).

Înscrierea pentru IETM Bucharest este încă deschisă până pe data de 17 aprilie.

Comunicat de presă

Programul

Networking activities – Working sessions – Membership activities – Artistic programme – Off Meetings and other events

Organizatori:

IETM: https://www.ietm.org/en

Centrul Național al Dansului din București (CNDB)

Asociația Română de Teatru (UNITER): http://www.uniter.ro/

Contact:

Secretariatul IETM: , +32 2 201 09 15

Carmen Coțofană, CNDB,

Pamela Pricopie, UNITER,

Sari la conținut