fbpx

Știri

28.8.2023

back

În noiembrie, te așteptăm la festivalul CNDB Iridescent 2023!

În noiembrie, te așteptăm la festivalul CNDB Iridescent 2023!

Acesta nu este un „save the date”, ci un memento să rezervați toată luna noiembrie pentru dans și evenimente conexe la festivalul CNDB Iridescent 2023!
Festivalul Iridescent se mută anul acesta în toamnă, aducând 9 spectacole internaționale, 4 românești, workshop-uri, petreceri, conferințe, expoziții și multe altele.

Pregătește-te să afli mai multe detalii în curând și să descoperi programul Iridescent 2023, urmărind site-ul nostru și paginile de social media (Facebook, Instagram).
Și nu vă faceți griji, bucurați-vă de ce a mai rămas din vară, pentru că ne ocupăm noi de restul!

Prin Festivalul Iridescent promovăm dansul contemporan și intensificăm legăturile dintre scena locală și cea internațională. Aducem în prim plan noile creații ale coregrafilor români și oferim publicului bucureștean ocazia de a descoperi lucrări consacrate ale unor creatori internaționali, care abordează teme relevante și perspective actuale ale societății contemporane. În acest fel, prin dans și creație contemporană punem Bucureștiul pe harta evenimentelor culturale importante, atât la nivel național, cât și în regiunea Europei Centrale și de Sud-Est.

– Echipa CNDB
Sari la conținut