fbpx

Workshop şi spectacol de Contact Improvisation

Atelier
Cu Konstantin Mihos

Sâmbătă, 12 decembrie 2009, 17:00 – 21:00

Duminică, 13 decembrie 2009, 17:00 – 21:00

Info

Compania de dans Wrong Movement din Atena, Grecia, organizează în ţările balcanice un turneu de prezentare a proiectului de dans “Harta”.

Pentru spectacolele din fiecare ţară, Konstantin Mihos, directorul artistic al Companiei de Dans Wrong Movement, predă un workshop de Contact Improvisation şi coregrafiază un spectacol pentru actorii şi dansatorii interesaţi să participe.

Konstantin Mihos (Atena, Grecia) predă Contact Improvisation de 20 de ani. Este cel care a introdus Contact Improvisation în Grecia, predând această tehnică în cadrul academiilor de dans, a universităţilor, organizând conferinţe europene şi jam-session-uri de Contact Improvisation în Atena.

În 1988 a fondat Compania de Dans Wrong Movement. În ultimii 20 de ani a creat mai mult de 30 de spectacole, la care au participat mai mult de 70 de artişti greci şi internaţionali şi care au avut reprezentaţii în Grecia, Germania, Suedia, Franţa şi Bulgaria. Este interesat de aspecte politice, cum ar fi concepţia personală asupra identităţii naţionale şi asupra istoriei naţionale, aspectele sociale ale dansului. Lucrează cu oameni cu handicap fizic, cu imigranţi. Ţine spectacole în locuri publice, cu potenţial istoric.

Workshop-ul este gratuit. Cei interesaţi trebuie să-şi trimită CV-ul către

Sari la conținut