What if there’s no tomorrow?

Cu Mădălina Dan
  • Curs

18 ianuarie – 1 martie 2013

Vinerea, în intervalul orar 19:00 – 21:00

Studioul CNDB din Sala Palatului

Info

Pentru că tot e la modă, vă propun un atelier cu accente apocaliptice benefice, un cadru de lucru care care să ne ajute să reevaluam, revalorificam și să acceptăm prezentul așa cum e. Să facem un exercițiu de imaginație și să privim prezentul ca singur bun material și spiritual; să ne gândim că nu prea avem timp de pierdut și că ar trebui să stoarcem din momentul ăsta cât mai multă experiență.
Totul va trece prin filtrul corpului, al exprimării prin mișcare și dans, al vitalității acesteia. Vom folosi haotic și patetic tehnici de mișcare si de recuperare cum ar fi: authentic movement, improvizație, body mind centering, stretching, release, partnering, mișcare terapeutică, tehnici de relaxare și de respirație, exerciții de exprimare prin voce, text și mișcare, automatic movement și bineînțeles tehnici personale inedite.

Centrul Național al Dansului București reia din 14 ianuarie cursurile și atelierele de dans contemporan timp de 7 săptămâni.

Înscrierile se fac la adresa:

Taxa pentru fiecare curs/atelier este de 250 ron și se achită înainte de începerea acestuia, începând cu ora 18.00, chiar în spațiul în care urmează să se desfășoare cursul.

Studioul CNDB se află în incinta Sălii Palatului, la etajul 3.

Accesul se face pe la intrarea personalului, pe partea cu casa de bilete, biserica Crețulescu.

Pentru alte detalii ne puteți contacta la adresa

Sari la conținut