fbpx

We went with these bodies as far as we could

  • Dans & performance

50 min.

Info

Dr.Poul – Erik Paulev de la Departamentul de Medicină Psihologică al Universităţii Copenhaga scrie că datorită gravidităţii puterea muşchilor creşte la sportive: “Sportivele de top au reuşit – imediat după naşterea primului copil – să doboare mai multe recorduri. Desigur, aşa ceva este acceptabil în cazul în care sarcina este un eveniment neprogramat şi natural. Totuşi, în unele ţări, atletele au păstrat sarcina intenţionat 2-3 luni numai pentru a-şi îmbunătăţi performanţele înainte de avort.” Fără excepţii, sportul influenţează la nivel energetic feminitatea şi, din păcate, puritatea nu aduce celebritate; în schimb, cîştigul unei medalii, da.
Paul Dunca

Paul Dunca s-a născut în 1983, în Bucureşti, unde locuieşte și azi. A absolvit Colegiul German Goethe, din Bucureşti, secţia de Coregrafie a Universităţii de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucureşti, unde a studiat şi play-writing (scriere dramatică). Colaborează cu coregrafii: Mădălina Dan, Eduard Gabia, Maria Baroncea, Alexandra Pirici, Valentina de Piante, Mihaela Dancs, Ana Maria Costea. Ca actor, a jucat (printre altele) în Fotografii explicite de Mark Ravenhill, în regia Mirunei Dinu și în filmul Scânteia (scurtmetraj inclus în filmul Amintiri din Epoca de Aur) regizat de Hano Hoffer şi scris de Cristian Mungiu, dar a avut și pentru scurt timp propriul show pe MTV și a apărut în diferite videoclipuri. Paul este membru al Ofensivei Generozității, o inițiativă care încearcă să demonstreze ca arta este importantă pentru toată lumea. Creaţii proprii: (don’t) Panic!, BikiniKill (Protect), Flexible, Oracolul din Culinaria (Kitchenday), We Went With These Bodies As Far As We Could.

Ştefan Cosma s-a născut în Bucureşti în 1977. A absolvit în 1997 liceul Liselotte Gymnasium din Mannheim, Germania. A studiat la Universitatea de Arte Bucureşti, secţia Foto – video, urmând apoi studiile la FABRICA (Benneton’s Center for Research and Communication) în Treviso, Italia. În 2005, a înfiinţat revista OMAGIU pe care a condus-o timp de 2 ani.

Mădălina Ghiţescu s-a născut in 1978, în Bucureşti, unde locuieşte şi azi. A absolvit Colegiul Naţional I.L. Caragiale, după o experiență de patru ani în Liceul de Coregrafie și este licenţiată în Actorie – Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale, din Bucureşti. A colaborat cu regizorii: Gianina Cărbunariu şi Ana Mărgineanu (în teatru) şi cu Cristian Nemescu, Cristian Mungiu, Cătălin Leescu, Lorena Aida Petre, dintr-o serie de mulţi alţii, în film. Şi-a împrumutat vocea unor serii de personaje Disney.

Conceptul: Paul Dunca
Coregrafia și interpretarea: Ştefan Cosma, Paul Dunca, Mădălina Ghiţescu
Lumini: Cătălin Nicolescu

Sprijinit de
Centrul Național al Dansului – București

Presa

We went with these bodies as far as we could – unul dintre cele mai proaspete spectacole la CNDB/ onlinegallery.ro
Link 1

Sari la conținut